Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o tom, že se Ornella Koktová (31) vrací do světa modelingu, zafungovala, mnohé lidi dost zaskočila. Nejen její fanoušci nyní řeší, kdo by se měl začít bát o práci, stejně jako to, jestli influencerka modelkou někdy vůbec byla.

„Odkdy je Ornella modelka? Nevadí mi, ale modelka opravdu ne,“ zhodnotila Lucy, která se zamýšlí nad tím, kdy naposledy hvězdu Survivoru viděla na mole. Pokud se tak někdy vůbec stalo.

„Málem mi zaskočila snídaně, když jsem to četla,“ smála se na to konto Jana.

„Linda Evangelista, Naomi Cambell, Elle Macpherson. Zapomeňte na tyto hvězdy přehlídkových mol nedávných dekád,“ smál se v souvislosti s návratem Koktové Petr.

„Díky, zasmál jsem se. Není ani hezká, ani zajímavá. Ale vlastně proč ne? Alespoň umožní ostatním modelkám vyniknout,“ prohlásil v diskuzi pod článkem Super.cz Ladislav.

„Bude fotit pánskou módu?“ divil se Libor.

V souvislosti s nabídkami, které se jí teď hrnou, Koktová vzala vítr z plachet všem, kdo jí vzkázali, že se má omezit v jídle, pokud chce uspět na poli modelingu.

„Mám naplánovaná různá foceníčka, i proto se musím krotit s tím jídlem, a ani ten raut tady nebudu pokořovat tak jako dřív,“ svěřila se Super.cz hvězda Survivoru.

Reklama

Další články

Načítám