Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také bratr prince Williama (41), Harry (39), který se svou ženou a dětmi žije v USA, byl šokován zprávou o rakovině své švagrové princezny Kate (42). Ihned poté, co Kate zveřejnila video, kde prozradila, že podstupuje preventivní chemoterapii, se jí měl Harry ozvat.

Podle Daily Mailu není jasné, zda telefonicky, přes videohovor, nebo jen přes zprávu vyjadřující podporu. Není ani známo, jestli se Harry chystá Kate osobně navštívit přímo v Británii.

Harry a Meghan vyjádřili svou podporu Kate také veřejně přes magazín Harper’s Bazaar. „Kate a její rodině přejeme zdraví a zotavení, doufáme, že toho budou moci dosáhnout v soukromí a klidu,“ vzkázali z USA.

Vztahy Harryho a Williama jsou už ale nějaký čas napjaté. Podle zdrojů deníku New York Post se prý měl Harry zprávu o rakovině své švagrové dokonce dozvědět až z médií, nikoliv přímo od Kate.

Harry neviděl Williama, ani když navštívil svého otce Karla III. (75) v době, kdy král oznámil, že má rakovinu. A když se při nedávné benefiční vzpomínkové akci na jejich maminku Dianu připojil Harry z USA virtuálně, ceremonii William opustil.

Co se týče Kate, Harry ji viděl naposledy po smrti královny Alžběty II. na podzim roku 2022, když se k němu a Williamovi připojila na cestě z Windsoru. Vážná nemoc Kate by ale bratry přece jen mohla časem sblížit, byť jsou jejich vztahy po odchodu Harryho a Meghan do USA značně chladné.

Reklama

Další články

Načítám