Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinný snímek princezny Kate (42) s dětmi vzbudil po celém světě nebývalý rozruch. Byl totiž upravovaný, čehož si všimly i světové agentury. Samotná Kate se později ozvala s omluvou a vysvětlením, že jako amatérská fotografka se snímky občas experimentuje.

Kate, která se po blíže nespecifikované operaci břicha už nějaký ten pátek neobjevila na veřejnosti, se tak stala terčem nejrůznějších konspiračních teorií. A nyní se k upravené fotografii vyjádřil z USA i Harry (39) se svou chotí Meghan (42).

Na webu Page Six se totiž objevila vyjádření, která údajně pochází ze zdroje blízkého princi Williamovi, Harrymu a Meghan. Meghan měla údajně tvrdit, že jí by se podobná chyba jako Kate s viditelně špatně upravenou fotkou nikdy nestala, protože ona sama dbá na detaily a je velmi pozorná. Do své švagrové si zkrátka měla jednoduše rýpnout…

A pokud by podobnou chybu s upravenou fotkou udělala ona a její muž, „byli by zničeni“, protože se na ně nahlíží jinak než na Kate a Williama. Jinými slovy, schytali by to mnohem víc než Kate a média by si na nich pěkně smlsla.

Mluvčí Meghan a Harryho ale odmítl, že by se tato tvrzení zakládala na pravdě. „S respektem k Page Six, tyhle informace rozhodně nepochází od nás,“ prohlásil mluvčí Sussexů pro Newsweek.

Je to vůbec poprvé, co se Meghan a Harry k upravené fotce Kate vyjádřili. Zjevně nechtějí, aby si v Británii mysleli, že snad mají z „prohřešku“ Kate radost, byť je veřejným tajemstvím, že Kate a její švagrová Meghan nemají zrovna idylické vztahy.

Reklama

Další články

Načítám