Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Nagyová (64), kterou každý zná jako seriálovou Arabelu, se vrací na televizní obrazovky. Momentálně natáčí pokračování seriálu z prostředí pivovaru Hořký svět. Na place se potká s Bolkem Polívkou (74), Evou Holubovou (65), Matoušem Rumlem (38) i Barborou Černou (27), které bude hrát maminku.

„Nabídka na natáčení seriálu Hořký svět pro mě byla velké překvapení a radost. Seriál jsem tady netočila čtyřicet let. Arabela vznikala v roce 1980, pak ještě nějaké inscenace, televize… Ale seriál žádný. Pivo mám ráda, budu velmi angažovaná úspěšná manažerka, která zároveň bojuje se svým zdravotním stavem. Je to velmi zajímavá role,“ rozpovídala se během natáčení Jana Nagyová.

Jejím seriálovým manželem bude Bolek Polívka a její dcerou Barbora Černá. „S Bolkem jsem se setkala na natáčení pohádky Mamánek. Po dvou letech se tak opět scházíme před kamerou. Teď to bude můj partner, manžel, velmi jsem se těšila také na paní Holubovou, se kterou jsem se pracovně potkala poprvé.“

Scenáristé si pro ně připravili velice zajímavý příběh. „Ona si myslí, že ho chci zpátky, ale já jdu do pivovaru, protože mě o to požádá dcera Tereza, abych jí pomohla a všechno se rozběhlo, marketing, prodej a tak dále,“ popisuje svoji úlohu herečka, která na natáčení létá z německého Düsseldorfu. A z nové maminky je neuvěřitelně nadšená seriálová dcera v podání Barbory Černé.

„Zatetelila jsem se radostí, protože mít za seriálovou maminku Arabelu s kouzelným prstenem mi přišlo hodně cool. Začala jsem se těšit, že poznám opravdu velký idol tak kultovního příběhu, jako je Arabela. A jaké bylo naše setkání? Hřejivé, jako je sama Jana. Svým charisma mě úplně odzbrojila a opravdu působila jako pohádková bytost. Jsem ráda, že mám tu čest jako její seriálová dcera okoukávat její naprostou profesionalitu před kamerou, a taky musím říct, že je neuvěřitelně krásná,“ vypráví s nadšením Barbora Černá a podle slov její seriálové maminky bylo okouzlení vzájemné.

„Báru jsem při prvním setkání vzala do náruče jako svou vlastní dceru. Vyzařuje z ní obrovská euforie, radost, prostě život!“ prozrazuje nová posila seriálu Hořký svět, který se nyní natáčí.

Reklama

Další články

Načítám