Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prima si od něj slibovala jistě dost. Nový pořad Česko na grilu ale zatím přijali diváci spíše vlažně. Zdeněk Pohlreich a dva VIP moderátoři v prvním díle příliš neokouzlili. Lidé se prý ale mají už v tom druhém na co těšit.

„No, nebylo to špatný. Čekala jsem, že to bude o něco lepší,“ zhodnotila novinku divačka Alena.

„Mně se to líbilo. Budu koukat dál, co ještě soutěžící předvedou,“ nechala se slyšet Iveta.

„Myslím, že se zase něco nepovedlo. To na Primě bývá poslední dobou dost často! Když soutěžící v pořadu o vaření nevědí, co je živáňská, a neumějí udělat domácí majonézu, tak o čem pak taková soutěž je. Nechápu,“ zamyslel se Honza.

Diváci jsou také toho názoru, že ani sám Zdeněk Pohlreich zatím není takový, jakého si pamatují. Jestli je to kvůli odlišnému formátu, kde není jen sám za sebe, je otázkou. V každém případě dost jeho fanoušků v této souvislosti vzývalo pořad Ano, šéfe!

Nezbývá než doufat, že první díl byl „rozehřívací“ a s tím dalším, který Prima odvysílá v sobotu 30. března večer a který by měl být plný zajímavých informací, se zatopí pod kotlem televizní zábavy.

Reklama

Další články

Načítám