Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prahu opět navštívila česká rodačka, která se v Británii stala vyhlášenou výživovou poradkyní a do jejích rukou svá těla vkládají i členové královské rodiny. Nejaktuálnějším tématem Gabriely Peacock (44) je „longevity“, zdravý životní styl během stárnutí.

„Nepoužívám slovo antiaging, protože je nadužívané. Na stárnutí není nic špatného, když stárneme a vypadáme úžasně, což můžeme,“ míní Gábina. A co je pro to podle ní nutné? „Všechno je o rovnováze, život si musíme užívat, ale musíme tělu něco vracet. Důležité je nejíst celý den od rána do večera, ale aspoň pár dní v týdnu využít nějaký druh přerušovaného půstu, důležité jsou výživové doplňky a cvičení,“ vypočítala.

Své rady ovšem přizpůsobuje životnímu stylu klientů, mezi něž patří i muži. Hrdě se k tomu hlásí například zpěvák James Blunt, který se s manželkou Sofií zastavil na Gábinině akci před svým pražským koncertem ve Foru Karlín. Zpěvák oslavil padesátiny a vypadá skvěle. „Vypadá dobře,“ je s výsledkem své práce spokojená Gábina.

„Je úplně jedno, jestli ke mně přijde člen královské rodiny, James, anebo máma třech dětí. Musím jim navrhnout plán, který bude efektivní, ale také se jim přizpůsobí. Nemá smysl je trápit, aby to dodržovali týden a pak od toho utekli,“ vysvětlovala. Rozdíl samozřejmě je, když má James Blunt klidové období, anebo jede evropské turné jako právě teď. „Když toho máte hrozně moc, aspoň berte ty výživové doplňky,“ radí Peacock, která v našem videu popsala i svůj typický den, to, jak se stravuje a jaké si dovoluje hříchy, které ovšem vybalancuje.

Reklama

Další články

Načítám