Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nutriční specialistka britské královské rodiny Gabriela Peacock prozradila, jak co nejdéle vypadat dobře.

Tématu se věnuje v knize Mladší za dva týdny, která je v Británii bestsellerem.

„Dlouhověkost je novinka, vědecké studie se jí věnují čím dál více. Chtěla jsem to všem zjednodušit, aby to mohli aplikovat v životě,“ řekla Super.cz Gabriela. Jaké jsou podle ní tři věci, které dělat, abychom vypadali co nejlépe dobře?

„Najděte si nějakou metodu přerušovaného půstu. Vyberete tu, která bude vyhovovat vašemu životnímu stylu. Hýbejte se. Je jedno, jestli budete hodinu v posilovně, nebo se půjdete projít. A poslední věc. Nepodceňujte spánek. Je to jediná doba, kdy tělo regeneruje. Vše se obnovuje, i kůže,“ vysvětluje Peacock, která je maminkou tří dětí a vypadá stále velmi mladistvě.

„Řídím se tím, co doporučuji. Hřeším ráda, ale pak to tělu vracím. Beru hodně doplňků stravy, zdravě se stravuji, zkouším saunu, studenou sprchu,“ říká nutriční specialistka, v jejíž péči jsou členové britské královské rodiny, supermodelky Jodie Kidd a Yasmin Le Bon, herečka Joan Collins, zpěvák James Blunt nebo manželka Robbieho Williamse Ayda. Ta je zároveň kamarádkou Češky, která ale už polovinu života žije v Londýně. „Známe se dlouho. Je mojí klientkou,“ dodala s úsměvem Gabriela Peacock.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám