Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38)Mirek Dopita spolu chodili před dvanácti lety, mají spolu také dvanáctiletého syna Kryšpína. Letos se k sobě opět vrátili a po pár měsících se svůj staronový svazek rozhodli stvrdit sňatkem.

Pro Agátu se jednalo už o druhou veselku, vdaná byla také za otce své dcery Mii Jakuba Prachaře (40). „Holčičky moje, já už jsem zase paní,“ chlubila se v pátek odpoledne Agáta svým fanouškům.

Měsíc zpátky, kdy už věděla, že brzy řekne Ano, ale stejným fanouškům nepokrytě lhala ve svém živáku. Když přišla řeč na svatbu s Dopitou, málem se „osypala“.

„Proboha, ne, já určitě, určitě nebudu mít už nikdy žádnou svatbu. Nejsem blázen, po tom, jak mi ty svatby a rozvody jdou, tak bych mohla s dětma zůstat na ulici. Takže ne, děkuji, já jsem skončila,“ dušovala se Agáta.

A dle svých slov si byla naprosto jistá. „Nejsem si ničím opravdu tak jistá jako tím, že už si nikdy nikoho nevezmu,“ dodala rázně.

Jak je vidět, u Agáty není jisté vůbec nic, a co bylo jisté během listopadového živáku, odvál hodně rychle čas. Tak snad si aspoň bude jistá svým svatebním slibem a nebude ho za pár týdnů měnit za rozvodové papíry.

Ostatně i s Jaromírem Soukupem (55) se Agáta vezla na vlně zamilovanosti, a když to mezi nimi začalo skřípat, tvrdila, jak je mezi nimi všechno v naprostém pořádku. A co myslíte? Za pár dní přišel rozchod. Jak dlouho Agátě vydrží manželství s Mirkem Dopitou? Hlasujte v anketě pod článkem.

Jak dlouho Agátě vydrží manželství s Mirkem Dopitou?
Dávám jim měsíc, maximálně dva
21 %
Jenom rok
70,1 %
Zůstanou spolu navždy
8,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11815 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám