Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) prožívá po rozchodu s Jaromírem Soukupem (55) krásný vztah. A to s otcem svého syna Kryšpína Miroslavem Dopitou, vedle něhož působí velmi spokojeně.

„Mirek s námi nebydlí, občas u nás je. Nemůžu říct, že jsem bláznivě zamilovaná. Jsem ráda, že mi se vším pomáhá, cítím se bezpečně. Máme se fajn,“ svěřila se Agáta nedávno Super.cz.

Maminka tří dětí je na svých sociálních sítích velmi aktivní. Jednou za čas udělá i živé vysílání, kde mají prostor k dotazům její „holčičky,“ které se někdy zeptají i na nějaké to osobnější téma. Tentokrát se Agáty jedna fanynka zeptala, zda je zasnoubená. Všimla si totiž velkého prstenu na jejím prsteníčku, který však Agáta nosí už od doby, kdy se narodila její dcera Mia. Prsten tak nedostala od Dopity, ale exmanžela Jakuba Prachaře (40).

A pokud jde o zásnuby s Mirkem Dopitou (39), tak k nim zřejmě nikdy nedojde. Agáta se už totiž nechce nikdy brát.

„Proboha ne, já určitě, určitě nebudu mít už nikdy žádnou svatbu. Nejsem blázen, po tom, jak mi ty svatby a rozvody jdou, tak bych mohla s dětma zůstat na ulici. Takže ne, děkuji, já jsem skončila. Nejsem si ničím opravdu tak jistá jako tím, že už si nikdy nikoho nevezmu,“ dodala rázně a uzavřela tak několik spekulací.

Reklama

Další články

Načítám