Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se podruhé vdala. ANO řekla svému staronovému partnerovi Miroslavu Dopitovi (39), se kterým má syna Kryšpína.

Novomanželé jsou ke svým fanouškům velmi sdílní a krátce po obřadu zveřejnili na svých sociálních sítích první fotku s vyjádřením.

„Holčičky moje, tak já už jsem zase paní. Láska,“ napsala Agáta Hanychová k černobílé fotografii, která detailně ukazuje snubní prsteny.

Netrvalo dlouho a u snímku se objevily stovky gratulací a různorodých vzkazů.

„Gratulujuuu a přeju vám hodně šťastných a společných let,“ vzkázala manželům Ornella Koktová. Srdíčko poslala Aneta Vignerová. „Hodně štěstí, ať vám to konečně vyjde,“ uvedla fanynka. V komentářích se objevily také spousty spekulací. „No ale Agáto, ty lžeš svým holčičkám. Říkala jsi, že už se vdávat nebudeš,“ podotkla sledující. „To už bude miminko na cestě,“ tipuje další.

Je to přitom skutečně teprve pár týdnů, co Agáta přesvědčovala své fanynky, že už se nebude znovu vdávat, avšak něco ji přesvědčilo o opaku. „Proboha ne, já určitě, určitě nebudu mít už nikdy žádnou svatbu. Nejsem blázen, po tom, jak mi ty svatby a rozvody jdou, tak bych mohla s dětma zůstat na ulici. Takže ne, děkuji, já jsem skončila. Nejsem si ničím opravdu tak jistá jako tím, že už si nikdy nikoho nevezmu,“ řekla rázně během živého vysílání na otázku svatby.

Reklama

Další články

Načítám