Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na exotickou dovolenou na Maledivy odletěl s celou svou rodinou Václav Noid Bárta. Pobyt na ostrově v Indickém oceánu si užívá nejen se svými třemi dcerami, ale také s manželkou Eliškou. Na svou ženu je hudebník náležitě pyšný a z dovolené sdílel její sexy snímek.

Elišku, která je profesionální tanečnice, zvěčnil na pláži v titěrných bikinách. „Žena moje nádherná. Nejlepší maminka našich dcer a nejlepší manželka. Můj anděl,“ napsal dojemně Václav Noid Bárta a nutno říct, že jeho ženu mu rozhodně musí spoustu fanoušků závidět. Elišku totiž vyfotil ve stoji na rukou, v plavečkách pak předvedla štíhlou figuru a neuvěřitelně pevné pozadí.

„Vy jste aspoň chlap, tak krásné vyznání. Jste báječný chlap, Eliška musí být šťastná, že vás má,“ napsala muzikantovi k příspěvku jedna z fanynek. „Není nad to milovat a být milován. Máte oba štěstí, že se máte,“ stálo v další z pozitivní zpráv u příspěvku. Václav Noid Bárta je na Maledivách i částečně pracovně. Tráví tak čas nejen s rodinou a dcerami Terezkou, Elinkou a Aničkou, ale točí v místě i reklamní videa.

Reklama

Další články

Načítám