Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslavu 58. narozenin Lucie Bílé (58) si v jejím divadle nenechal ujít ani Štefan Margita (67). Operní pěvec dorazil nejen jako kamarád a gratulant, ale také jako Lucčin posluchač. Stejně jako její písně si pravidelně pouští i ty od manželky Hany Zagorové (†75). V rozhovoru se tak rozpovídal o tom, jak se mu nyní, po odchodu životní lásky, daří.

„Já si Lucku kolikrát pustím doma. Lucie Bílá a Hana Zagorová se doma hodně pouští. Když přijedu z divadla, tak po těch operních zkouškách jsem šťastný, že mohu chvíli poslouchat jinou muziku,“ svěřil se Super.cz Štefan Margita, který má od Hany Zagorové nejraději píseň, kterou napsala přímo pro něj. „Jmenuje se Mít tě ráda, udělá mi vždy radost, pak jsem několik hodin smutný a pak si ji znovu pustím, ten její hlas je něco tak zvláštního, že si to člověk uvědomuje ještě víc, po její smrti,“ řekl nám Štefan Margita.

Na dalších několik měsíců už má operní zpěvák plný diář, vedle koncertů a turné plánuje pracovní cestu do Ameriky, ale chce vyrazit také do milované Malagy, kam jezdil každoročně s Hankou do jejich bytečku. „Ten byteček zůstal, budu tam několik týdnů, teď se tam přestěhoval a pracuje tam můj synovec, takže přijede i celá rodina a moc se na to těším,“ svěřil se Štefan Margita s tím, že sám nebývá ani v pražském bytě.

„Samozřejmě, neteř a ještě jeden synovec žijí v Praze, pracují tady, navštěvujeme se. Mají malou, šestiletou holčičku, která nastupuje do školy, a teď o Velikonocích jsme s ní zažili takové legrace. To je ten věk, nádherný,“ řekl Štefan s tím, že se mu nyní daří dobře. „Život běží dál, snažím se být v pohodě,“ dodal operní pěvec.

Reklama

Další články

Načítám