Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) slavila narozeniny nejen doma s rodinou. Pro přátele a kolegy uspořádala menší večírek ve svém divadle a při té příležitosti pokřtila nový videoklip. Ten pro ni natočil syn Filip.

Ve foyer divadla Lucie Bílé se to tak v neděli gratulanty jen hemžilo. Nechyběl velký narozeninový dort od snachy Adély Zaňákové a originální dárek si pro zpěvačku přichystal právě její syn.

„Ta největší radost je, když máma vidí, že se jí povedlo vychovat skvělé dítě, skvělého syna v mém případě. Vybral si docela těžkou píseň a natočil se svými kamarády nádherný videoklip, ze kterého mám velkou radost,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která Filipa pozvala k sobě na pódium, a nedalo se přehlédnout její dojetí.

Na oslavě samozřejmě nechyběl ani partner Radek Filipi, který obdaroval Lucii Bílou nejen obřím pugétem, ale i polibky. S přáteli jí pak k narozeninám i zazpíval. Malou oslavu s rodinou si zpěvačka užila už den předtím.

„My jsme byli v kině. To bylo moje přání, že jsem chtěla od syna a od partnera, aby mě vzali do kina. Tam jsem si dala mojito bez alkoholu a pak mě vzali do obchůdku, kde jsem si mohla nakoupit nějaké barvičky, jako správná holka,“ prozradila Lucie Bílá, které dorazili do divadla popřát další kolegové a kamarádi.

Mezi gratulanty tak nechyběl například Štefan Margita, s partnerem Petrem dorazil také cukrář Josef Maršálek. V divadle se objevil rovněž herec Martin Písařík, zpěvačka Markéta Procházková a manželé Pechovi.

Reklama

Další články

Načítám