Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gábina Lašková (34) o víkendu prožila velké drama. Jeden z jejích synků upadl a poranil si hlavu. Vzhledem k rychlosti její reakce a dobré péči lékařů nakonec vše dobře dopadlo, chvíli ale vše vypadalo velmi zle.

Gábina je svým dvěma synům Benediktu a Vincentovi výbornou mámou, po odchodu z Primy na ně navíc má ještě víc času a s dalším potomkem na cestě určitě nehrozí, že by se dětem málo věnovala. Na každém jejím postu na sociální síti i z jejích slov je vždy cítit, že právě rodina je pro ni na prvním místě. Každý rodič ale dobře ví, že některým zraněním jejich dětí se prostě zabránit nedá, protože stačí skutečně jen chvilička nepozornosti.

„Tak hezky ten víkend začal a takhle včera dopadl. Čtyři stehy na té nejstatečnější hlavičce. Byla to chvilka, nešikovný pád a už jsme byli na cestě. Naštěstí jsme byli za 5 minut v nemocnici, zlatá Litomyšl,“ začala svůj příběh Gábina u fotky, kde je právě i se svým synkem, který má sice obvázanou hlavu, ale už se směje.

„Děkujeme všem v čekárně, že nás pustili první, děkujeme panu doktorovi a sestřičce za úžasný přístup a péči, rodině za pohotovost, nejvíc ale děkuju svýmu chlapečkovi, který byl tak statečný, že pro to nemám slov. To se nedá popsat, prostě držel a všechno to statečně zvládnul. Když bylo po všem, byl zase od ucha k uchu a bylo ho všude plno. Láska moje milovaná. Každá vteřina mi lámala srdce,“ svěřila se moderátorka s průběhem celé rychlé akce.

Sledující Gábině ihned začali psát své příběhy s poraněnými dětmi a přišla také vlna podpory, mimo jiné třeba i od Ivety Lutovské. Nejdůležitější ale je, že je syn už v pořádku, a jak sama moderátorka říká, ze zážitku mu zůstane pouze jizva.

Reklama

Další články

Načítám