Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) oslavila 7. dubna osmapadesáté narozeniny. K těm jí gratulují nejen její fanoušci, ale samozřejmě také partner Radek Filipi (40). Se svými fanoušky sdílel dojemné přání.

Filipi zveřejnil roztomilou momentku, na níž se Bílá rošťácky usmívá. „Krásné narozeniny, holčičko moje. Miluji tě,“ připsal k ní.

Nutno podotknout, že Lucie v poslední době vypadá výborně, velmi mladistvě, svěže a opravdu jako holčička. Působí šťastně, po boku o 17 let mladšího partnera zkrátka jen kvete. Na tom se shodují i její fanoušci, kteří jí ve velkém vzkazují, jak jí to s Radkem svědčí. Jsou spolu už sedm let.

Krásný vztah má Filipi i se synem Bílé Filipem Kratochvílem. „Dorazil jsem s Ráďou. Beru ho jako parťáka, je to jeden z mých nejlepších kamarádů. Věřím mu, musím, aby mi pohlídal mámu. Máme se strašně rádi, chodíme spolu na různé akce. Takže je to super,“ řekl Super.cz Filip.

Reklama

Další články

Načítám