Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) slaví kulatiny ve velkém stylu. Samozřejmě nechyběl ani velkolepý mejdan se spoustou celebrit, ze kterého musel David (49) svou ženu odnést. Nebylo to ale vlivem alkoholu.

Victoria se nedávno zranila a v poslední době k chůzi potřebovala berle. K odchodu ze soukromého klubu Mayfair Oswald’s ale stylově využila záda svého manžela, který je stále ve skvělé kondici. Místo oslavy opouštěla v půl třetí ráno v černých brýlích a s úsměvem na rtech. Kromě celé rodiny se párty zúčastnila i řada dalších celebrit, počet přítomných hostů dosahoval stovky.

Podle zdrojů z okolí Victorie pro ni mnoho znamenala účast bývalých kolegyň ze skupiny Spice Girls, nechyběly Emma Bunton, Melanie Chisholm a Melanie Brown. Mezi dalšími hosty byli velká kamarádka oslavenkyně, zoufalá manželka Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham, Gordon Ramsay, zpěvák Marc Anthony a jeho přítelkyně, modelka Nadia Ferreira.

Popřát Victorii ale přišli i skutečně hvězdní hosté, hollywoodské legendy Tom Cruise a Salma Hayek, kterou doprovázel její manžel François-Henri Pinault. „Pro Victorii to znamenalo celý svět, že tam byli všichni,“ svěřil se dle magazínu Daily Mail jeden z jejích přátel. Na večírku prý teklo proudem šampaňské i víno, podávaly se steaky a mořský vlk, Victoria dostala obří narozeninový dort. David podle dostupných informací na narozeninách své ženy opravdu nešetřil, chtěl, aby bylo všechno dokonalé.

Tato párty ale nebyla jedinou událostí, kterou Victoria oslavila padesátiny, připadající na minulou středu. Její manžel například ji a celou rodinu vzal soukromým tryskáčem na jih Francie do restaurace La Colombe d’Or, kde je večeře údajně stála 200 liber na jednoho.

Reklama

Další články

Načítám