Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) patří k ostře sledovaným celebritám, uznávaným návrhářkám a módním ikonám. Z někdejší nepříliš výrazné členky dívčí kapely Spice Girls Victorie Adams, které se přezdívalo Posh Spice, vyrostla dáma, která je z pětice členek legendární kapely nakonec nejznámější a nejúspěšnější.

Může za to i manželství s hvězdným fotbalistou Davidem Beckhamem (48) a úspěch v módní branži. Čtyřnásobná maminka tří synů a jedné dcery slaví ve středu padesátiny, což je velký milník v životě každé ženy. Pořád je to šik dáma, která má rodinu na prvním místě.

Pamatujete si ještě, jak vypadala v devadesátkách, kdy řádila na pódiu s ostatními „spajskami“? Připomeňte si v galerii, jak to Victorii slušelo v období největší slávy Spice Girls. A také v období, kdy se zamilovala do slavného fotbalisty Manchesteru United Davida Beckhama.

Tehdy jim možná každý předpovídal, že se po pár měsících rozejdou. Moc lidí jim ostatně jejich lásku nepřálo, jak před časem prozradila sama Victoria. Prý proto, že David není vtipný a ona se vůbec nesměje. Přesto se ti dva 4. července roku 1999 vzali a jsou spolu dodnes. Z Victorie se stala uznávaná návrhářka a obětavá maminka čtyř dětí, Beckham nadále sbíral fotbalové úspěchy a k obletované celebritě patří i po skončení sportovní kariéry.

Reklama

Další články

Načítám