Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pochytat trochu bronzu a vitaminu D a zároveň načerpat novou energii po zimních měsících se rozhodli manželé Beckhamovi. Společně s nimi vyrazil i jejich syn Cruz, jenž byl rovněž spatřen na palubě rodinné luxusní superjachty.

Zatímco David (48) se spokojeně usmíval, když ležel vedle své ženy na lehátku, Victoria (50) si odjela užít zasloužené volno poté, co musela absolvovat nedávné týdny módy naplno i se zraněním nohy, které se jí přihodilo na svátek všech zamilovaných 14. února během ranního cvičení v domácí posilovně.

Devětačtyřicetiletá bývalá hvězda skupiny Spice girls, která se už téměř dvacet let věnuje převážně módnímu návrhářství, se kryla před sluncem kšiltovkou. Na sobě přitom tentokrát měla místo plavek černé minišaty.

O maximální pohodlí obou hvězd se na jejich jachtě za pět milionů liber (147 milionů korun) staral personál lodi a David své ženě tu a tam ukázal, jak má svou nožku protáhnout, přičemž odhalil i svá četná tetování.

Rodinnou jachtu Beckhamovi pojmenovali Seven, což je Davidovo hráčské číslo z dob, kdy hrál aktivně fotbal. Zároveň jde o prostřední jméno jejich dvanáctileté dcery Harper.

Reklama

Další články

Načítám