Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodině Richarda Krajča (46) se nedávno slavilo. Jeho synovi je už patnáct let, a tak už má občanku. Zpěvák popsal, jak vypadala rodinná oslava a jaký velkolepý dárek svému synovi muzikant v příštích měsících věnuje.

„Měli jsme rodinnou oslavu a ještě ho čeká kamarádská oslava, kterou bude trávit v Edenu. Vymohl si, že pozval svou partu kamarádů, a jdou spolu na fotbal. Oni to budou slavit na stadionu,“ prozradil nám.

Richard synovi tak věnuje dárek, který mu budou závidět snad všichni jeho spolužáci. „My jsme si slíbili, když jsme oba fotbaloví fanatici, ačkoliv naše srdce patří jinému klubu, já jsem baníkovec a on je slávista, tak jsme si slíbili, že na podzim a na jaře příštího roku procestujeme Evropu a procestujeme minimálně deset fotbalových stadionů. Jeho to fascinuje, tato kultura. Otečkoval si na mapě stadiony a kluby, do kterých by chtěl zavítal,“ řekl Richard pro Super.cz.

Jsou stadiony a kluby, které by rozhodně z cesty nevynechali. „Určitě pojedeme do Anglie na Swansea, na Manchester United a pak má nějaký další špendlíky po Evropě. Je to dárek k jeho patnáctinám, že absolvujeme tuto fotbalovou tour,“ dodal Richard Krajčo.

Reklama

Další články

Načítám