Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Richarda Krajča (46) si prošla náročným obdobím. Dlouhou dobu bojovala s vážnými zdravotními problémy, které ji už loni zastihly na dovolené v Dubaji, kde mají s Richardem apartmán. Karin Krajčo Babinská bojovala s oboustranným zápalem plic a podle svých slov utekla hrobníkovi z lopaty.

Po více než měsíci se z Dubaje konečně vrátí zpátky domů. „Už jsme zase spolu a jsme šťastní. Bylo to dlouhé a náročné, ale každá nemoc může být i požehnání, pokud jí člověk dovolí, aby mu předala své poselství. Děkuju všem za obrovskou podporu, které se mi dostalo, za týden letím domů,“ napsala na sociální síti Karin.

Šťastný je pochopitelně i Richard Krajčo, jenž měl o svou manželku obrovský strach. „Tak si pro ni letím, a snad si ji už přivezu, nemůžu se dočkat,“ neskrýval nadšení z uzdravení své ženy Krajčo.

Karin prý zachránila její kamarádka lékařka, která měla se zápaly plic velké zkušenosti. „Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce – doktorce. Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty, hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic – covidové plíce. Shodou okolností v dobách nejhoršího covidu zachraňovala tahle paní doktorka lidi na ARU a JIP. Řekla mi, že od té doby horší nález než ten můj neviděla,“ svěřila koncem loňského roku režisérka a spisovatelka.

Reklama

Další články

Načítám