Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Krajčo (46) má důvod k oslavě. Je to totiž už patnáct let, co na světě přivítal svého syna Richarda, který slaví narozeniny. Oblíbený hudebník a herec si tento den zaznamenal i na sociálních sítích, kde sdílel i několik dojemných slov.

„Tenhle náš borec dnes slaví 15. Tak moc to letí. Uf, člověku dělá radost, že může učit své mládě létat, ale tolik se bojí, že za chvíli roztáhne křídla a vyletí z hnízda. Máte najednou chuť ten čas pozastavit, i když víte, že to nejde. A proto dík za každé další společné ráno, za každý okamžik společného povídání, smíchu, slziček, cestování, hraní Fify, společného raubíření a chvilek na stadionech. Díky, že to s tebou můžu a můžeme prožívat. Jsi ‚goat‘ (pozn. red. Greatest Of All Time, což je v překladu Nejlepší Všech Dob). Milujeme tě,“ napsal Richard k několika fotografiím se synkem, který je svému otci velmi podobný.

„Až si nechá narůst vousy, tak vás nerozeznáme,“ napsala k fotografiím fanynka. „Krásné narozeniny a další a další krásné chvilku spolu. Strašně to letí, je třeba si užívat každé chvilky,“ uvedla další. „Krásně napsané, krásný věk. Užívejte a Ríšovi jen to nej. Má úžasné rodiče,“ podotkla sledující. „Krásný věk, krásný mladík. Přeji šťastnou cestu životem,“ uvádějí desítky příznivců.

Zda se Richardův syn Ríša či dcera Berenika vydají v kariérních stopách svého táty, je zatím otázkou. Přesto Richard Super.cz před časem přiznal, že nějaký skrytý talent rozhodně mají.

„Děti už měly svoji filmovou premiéru, objevily se v klipu Vánoční. Některé by se toužily postavit před kameru a myslím si, že tam i nějaký skrytý talent je. Ale uvidíme. Zatím mají mnoho jiných aktivit, takže se ještě nevyprofilovaly. Nechávám to na nich, ale jeden velký herecký potenciál tam vidím,“ prozradil Richard, který má děti se svou bývalou partnerkou, modelkou Martinou Poulíčkovou. Hudebníkova současná manželka Karin Babinská pak ještě vychovává dceru Jasmínku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám