Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhá léta jí byl pravidelně na blízku. Teď se s ním Jiřina Bohdalová (92) musela s těžkým srdcem rozloučit. Režisér oblíbeného pořadu Hobby naší doby Petr Burian se rozhodl skončit a nahradí ho někdo jiný. Herečka, která pořadem provází, si tak bude muset zvykat na novou tvář.

„U pořadu Hobby naší doby skutečně došlo ke změně režiséra. Odehrálo se to však jednoznačně pod kontrolou České televize, která akceptovala rozhodnutí předchozího režiséra u tohoto pořadu skončit,“ řekl k personálním změnám v týmu zmíněného magazínu mluvčí ČT Radek Konečný.

„Většina dosavadních tvůrců zůstává dál, rozhodně se nejedná o výměnu dalších pozic, například zvukaře či kameramana,“ doplnil.

Pořad pro ty, co rádi pěstují, tvoří, zahradničí a vaří, Bohdalová nejen moderuje, podílí se i na jeho scénáři. Ten teď bude nově řešit s Davidem Bonaventurou, který je synem slavného televizního a filmového režiséra Jana Bonaventury (†56).

S tím se legendární herečka samozřejmě dobře znala. Je tak velmi zvědavá na to, jak se jí bude spolupracovat s potomkem slavného filmaře.

Reklama

Další články

Načítám