Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Regina Řandová (56) neměla v životě na růžích ustláno. Blondýnka z legendárního filmu Bota jménem Melichar si prožila peklo hlavně se svým prvním manželem, hercem Čestmírem Řandou, s nímž má syna Čestmíra. To ale prý nebylo to nejhorší, co ji potkalo.

Reginu manžel opustil a nechal ji s malým synem bez prostředků. Roky neplatil výživné a skončil kvůli tomu i ve vězení. Musela se protloukat, jak to šlo, komunikaci s ex vzdala a s otcem, který zemřel v roce 2020, se nevídal ani syn. Na to ale už vzpomínat nechce a odložila to do hlubin vzpomínek.

Na komorním koučovacím workshopu návrhářky Vlaďky Kouřilové při otázce na nejhorší rok svého života sáhla ještě hlouběji do minulosti. „Nejhorší pro mě byl začátek roku 1987, studovala jsem na konzervatoři, připravovali jsme představení a mně prasklo slepé střevo. Byla jsem měsíc v nemocnici, zhubla jsem 15 kilo a přestala jsem chodit. Navíc mi doktoři řekli, že nebudu moct mít děti. Byla to panika a zoufalství,“ vyprávěla Regina.

Nakonec ale vše dobře dopadlo. „Stal se zázrak. Syna jsem se dočkala v roce 1992. A ten se stal pro mě díky tomu tím nejlepším rokem,“ svěřila herečka, která je díky synovi už dvojnásobnou babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám