Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Richard Chlad připravil na svatbě pro svoji nyní již manželku Annu Marii Kánskou velké překvapení. Do poslední chvíle Anička netušila, že na svatbě kromě svědků bude i jejich nejbližší rodina.

Richard všechny pozval, aniž by to jeho partnerka tušila. „Spousta radosti, slziček, emocí, Anna nic nevěděla. Slzy jsem měl i já,“ prozradil Super.cz Richard o okamžiku, kdy Anna spatřila své rodiče. „Pro mě byla obrovská úleva, když všechno klaplo, všichni přijeli včas, sešli se u nás v bungalovu,“ usmívá se.

Dorazili Aniččina maminka Veronika Kánská, kterou znáte jako Blaženu ze Slunce, seno… s tatínkem, bratr i nejlepší kamarádka. Z Chladovy strany nechyběla jeho maminka, sestra i syn Richard s partnerkou, Českou Miss Barborou Hodačovou.

„Když se Anna líčila, objevila se ve dveřích moje rodina, to byl pro Aničku první šok, za chvíli vešli Anny maminka s tatínkem a za asi dalších pět minut sestra s kamarádkou. Byl to strašně silný okamžik,“ dodal Chlad.

S maminkou Anny, Veronikou Kánskou, má Chlad skvělý vztah. „Sedli jsme si hned na první dobrou. Je blbé se chválit, ale maminka Anny si mne oblíbila. I táta. S ním to trošku trvalo,“ dodal s úsměvem podnikatel.

Reklama

Další články

Načítám