Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby, kdy Alice Bendová (50)Zuzana Belohorcová (48) byly kamarádky, jsou nenávratně pryč. A nevypadá to, že by se v budoucnu něco změnilo. Klín mezi ně vrazilo nejen podnikání v realitách, ale i neomalené chování manžela slovenské moderátorky.

„S manželem jsme byli zataženi do kauzy, se kterou nemáme nic společného. Bývalá herečka své pochybení vyřešila po svém. Celé to otočila a zatáhla nás do toho jen proto, že pán s rodinou, který byl jejím klientem, nás kontaktoval s prosbou o ubytování, protože mu nevyhovovalo to, které měl sjednané. Bohužel jsme měli všechno obsazené,“ reagovala pro Super.cz Belohorcová.

V této souvislosti pak několikrát zmínila slovo údajný. Stalo se tak v případě arogantního chování Bendové, nepořádku v dotčeném apartmánu, výskytu hmyzu, ignorace i nevrácení peněz. U všech těchto „pochybení“ nechyběl zmíněný přívlastek, který měl herečku postavit do nezáviděníhodné pozice.

„Do svého selhání a bordelu zatáhla mého manžela, který je neustále terčem útoku ze strany této bývalé herečky. Paní Bendová, místo toho, abyste si uklidila ve vlastních apartmánech a před vlastním prahem, poškozujete naše dobré jméno. Vše jsme odevzdali naší právní kanceláři, která nás zastupuje,“ doplnila manželka podnikatele Vlasty Hájka s tím, že už nechtějí být dál zatahováni to záležitostí „bývalé herečky“.

I ona se k celé věci pro Super.cz vyjádřila. „Celé pondělí mi volala údajná právní zástupkyně pana Hájka a paní Belohorcové. Zjistila jsem to ale až dnes, protože u nás Velikonoce ctíme a včera jsme měli program. Požadovala, abych stáhla to, co jsem dala na Instagram. Že prý z toho pak nebude nic dělat a její klienti nebudou nic podnikat,“ řekla nám Alice Bendová, která se všem výše uvedeným „údajně“ vysmála.

Alice se s párem už nějaký ten pátek nebaví a má k tomu podle svých slov velmi pádné důvody. „Poté, co jsem si poslechla hlasové zprávy, které pan Hájek posílá lidem na Tenerife, bylo mi zle. Okamžitě jsem ho zablokovala a to samé jsem udělala i u jeho ženy. Bohužel to mělo spíš opačný efekt,“ doplnila s tím, že se o sobě i partnerovi doslechla (h)různé věci.

„Stydím se za pana Hájka a doufám, že už nikdy nebudu mít tu čest a nepotkám ho. Myslím, že to tady má podobně spousta dalších lidí. A vlastně nejen na Tenerife, ale i v Česku. Jen se bojí ozvat. I proto jsem na Instagram dala výzvu, ať se mi klidně ozvou e-mailem, pokud mají strach, že je bude třeba napadat. Protože to se tu dělo a děje. Ne nadarmo mu tu říkáme plevel,“ dodala oblíbená hvězda, která se hodně pobavila spojením „bývalá herečka“.

„Jsem už tak bývalá, že aktuálně pro jednu komerční televizi točím seriál, kde mám jednu z hlavních rolí,“ smála se v rozhovoru pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám