Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová (50) často během zimních měsíců tráví čas ve svém druhém domově, tedy na Tenerife, kde vlastní nemovitost.

Oblíbená herečka si užívá slunce a španělskou krajinu nejen se svým snoubencem Michalem Topolem, ale také s dcerou Aličkou, ze které vyrostla půvabná slečna.

Sama Alice soukromí své dcery chrání a na sociálních sítích ji sdílí jen čas od času. Když se tak ovšem stane, tak se u příspěvku setkává s velmi milými odezvami. Jako i tentokrát.

„Tělo z mého těla,“ napsala Alice Bendová stručně k fotografii, na které vyniká nejen spokojená nálada, ale také její a Aličky tělo v bikinách, ve kterých si užily slunění na pláži.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty vzkazů. „Jak se tam vystavují holky, ale proč ne, tak to má být,“ vzkázal fanoušek. „Jste obě krásné, jak ségry,“ podotkla fanynka. „Moc vám to sluší. Jako dvojčata,“ uvedla další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám