Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře filmu This is me… Now, který doprovází vydání dlouho očekávaného alba Jennifer Lopez, lítaly emoce. V lidmi zaplněném předsálí Ben Affleck (51) své ženě Jennifer Lopez (54) něco dramaticky vysvětloval. Těžko říct, zda se pár baví o něčem, co souvisí s premiérou, nebo se jen Ben obhajuje, protože domů zapomněl koupit mléko…

Slavný pár nejprve klasicky pózoval pro fotografy, zdravil se se známými a házel úsměvy do všech stran. Klidná a milá atmosféra ale brzy nabrala jiný směr. Podle záběrů Bena něco hodně rozparádilo, možná dokonce i naštvalo. Hodně gestikuloval a emotivně se snažil něco vysvětlit. Nejprve hučel do JLo, která chápavě pokyvovala. Nakonec je přerušili shlukující se lidé kolem a nenechali je rozhovor dokončit. Oba tak přesunuli svá slova i pozornost jinam.

Ben se zaměřil na blízkého muže, který jim do rozhovoru skočil jako první, a v emotivním vysvětlování pak pokračoval jeho směrem. Pro běžného smrtelníka by se možná mohlo jednat o extrémně nepříjemnou situaci, ve které by chtěl zalézt někam do klidu a rozhovor s partnerem dokončit, ale při pohledu na „Bennifer“ je zřejmé, že v ruchu jsou oba z páru jako ryby ve vodě.

Film, který se zaměřuje na život Jennifer Lopez, má tedy již po premiéře. Stejně tak již vyšla nová deska se stejným názvem. K tomu všemu je na streamovací platformě Amazon Prime ke zhlédnutí také dokument s názvem Největší milostný příběh všech dob. Vše se točí kolem vztahů a hudební kariéry Jennifer Lopez.

Sama představitelka hlavní role na premiéře filmu vystoupila na pódium a pronesla o jeho vzniku dojemnou řeč, při která jí ukápla i slza. Snímek This si me… Now (Tohle jsem já… Teď) slibuje dle ukázek velkou obrazovou i muzikálovou podívanou. Vyprávění o cestě známé zpěvačky, která se zatím úspěšně tváří, že pro ni zřejmě neplatí stáří, obsahuje vše, co by měl mít správný hudební videoklip, akorát je to film se stopáží 65 minut.

Reklama

Další články

Načítám