Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po boku mladšího přítele Barbora Mottlová (37) už víc než rok jen září. Herečce a modelce to s finalistou Muže roku Davidem Plevou natolik klape, že se rozhodla opustit Prahu a přestěhovala se do Teplic. A nyní přišel další krok. Pár začal plánovat rodinu.

„Jsem v Praze díky práci pořád, v Teplicích mi je dobře. Je to malé město, je tam vše, co potřebuješ, jsi všude za pět minut, všude zaparkuješ a je to kousek do Německa, kam budou moct chodit i děti třeba do školky,“ svěřila se Super.cz Mottlová během exkluzivního focení.

Ve vztahu je šťastná a ráda by založila s o osm let mladším partnerem rodinu. „Už mám to svoje načasování, Davídek říkal, že on by klidně ještě čas měl, ale že mě miluje a cítí, že bych mohla být ta pravá, takže by do toho klidně šel i o nějaký ten rok dřív kvůli mně,“ prozradila modelka, která během focení modelů návrhářky Michaely Kasardy předvedla své štíhlé tělo nejen ve společenských šatech, ale také v prádle. „Třeba už prádlo fotit nebudu, a pak už ho nikdy fotit nebudu,“ řekla se smíchem Bára, která si ještě jako singl pořídila domek za Prahou.

Po havárii vody už nemovitost zrekonstruovala a začala pronajímat. „Baráček je v pucu, mám tam nájemníky, baráček už jede po svým, splácí se hypotéka a už se rozhlížím po dalším, kde bychom se usídlili s Davidem, potažmo s rodinou,“ prozradila nám Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám