Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) je známá tím, že je jí jedno, co si o ní kdo myslí. Jak je ale vidět, i ona se někdy neudrží a s lidmi, co si ji „vezmou do úst“, si to vyřídí. Na jejím profilu na sociální síti se tak odehrála přestřelka mezi ní a ženou, která měla nelichotivé poznámky k jejímu věku.

Simona Krainová ve svém věku stále dokáže okouzlit mnoho mužů i žen, a dokonce si vydělává slušné peníze na placené platformě. Čím víc je ovšem vidět, tím častěji se může stát, že se do jejího vzhledu či stylu života bude někdo trefovat. A teď si ji v hledáčku našla dáma, která o ní napsala dosti nelichotivý post na Instagramu. Modelku v něm dokonce označila a ta po jeho přečtení nezůstala v klidu. Fotku i s celým vyjádřením sdílela na vlastním profilu.

„Dokud jsi mladá nedělej si hlavu z toho, že nevypadáš jako Simona Krainová, Dara Rolins nebo Andrea Verešová. Ty máš totiž to nejcennější a to je MLÁDÍ tak se v ničem neomezuj. A neboj v 50ti buď to budeš mít nahrabáno dost aby jsi měla čas na to se starat jen o sebe a vypadat jako ony a nebo budeš mít dva puberťáky na krku a hypotéku a budeš vychrtlá taky páč se nestihneš ani najíst. A hlavně tyhle dámy sice tvrdí, že věk je jen číslo, ale, že mají blíž k hrobu než k maturitě to prostě nezmění,“ tak zní skutečně doslovná citace (včetně pravopisných chyb – poznámka redakce) dámy, která Simoně napsala.

A ta jí odpověděla také velmi upřímně. „Co k tomu dodat. Ještě, že existují soc. sítě a slečna se může za pár lajků vystavovat s bílym holym zadkem a tagnout dalekooo úspěšnější STARŠÍ ženy, co mají mnohem víc followerů a doufat, že tě napostují, aby si měla aspoň 24 hodin mini slávy na jejich profilech. Tak mnoho úspěchů tvému mládí a empatii, tak tady to máš, go girl. Btw mládí sice vpřed ale blbost, s tou se moc pohnout nedá, zlato, i takto se můžeme motivovat a inspirovat,“ napsala.

Tímto ale přestřelka neskončila. Modelka v příbězích zveřejnila i další výměnu názorů, kdy žena napsala, že „takto dopadne každý, kdo se zastane mladých holek nebo maminek po porodu, které mají poruchu příjmu potravy, protože sledují babičky v rozkvětu“. Následovaly i další pasáže, které si Simona nenechala pro sebe. Otázkou je, proč se vlastně ona i její vrstevnice staly terčem útoku za to, že neskrývají svůj opravdový věk a pracují na sobě. Jiné dámy s podobným názorem si ale možná příště více rozmyslí, jestli má cenu se se Simonou Krainovou pouštět do křížku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám