Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hitmaker Michal David (63) má za sebou pernější dny, kdy musel řešit podvodnou reklamu na "zázračný" přípravek na záchranu sluchu, která se objevila na sociální síti a bylo v ní zneužito jeho jméno. Jeho tým okamžitě začal činit kroky, aby tento podvod z internetu zmizel.

Mimo toto drama je na tom Michal dobře a už se nemůže dočkat, až oslaví svoje blížící se narozeniny. Až těžko uvěřit, že mu bude už 63 let. „Jezdíme s kamarády každoročně do Saint-Tropez. 14. července to oslavím a má to jednu výhodu. Je to také den Dobytí Bastily, takže tam máme ohňostroje zadarmo. Takže večer sedíme u vínečka a já si říkám, že mi všichni přejí,“ smál se zpěvák během rozhovoru pro Super.cz.

Druhým domovem po Česku jsou pro hudebníka Kanárské ostrovy, kde vlastní několik nemovitostí. Do Španělska zmizí v druhé půlce prázdnin. „Mám totiž s kapelou Kvatro nějaké festivaly a nějaké akce do 25. července, takže potom,“ dodal Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám