Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) se na zimu stěhuje do teplých krajů. Polovinu roku chtějí s manželem Karlem Vágnerem a jejich syny trávit v Dominikánské republice, kde si pořídili nemovitost. V současné době si tam vyřizují doklady, aby z nich byli rezidenti.

"Když tady nastane nějaký problém, abychom mohli odjet. Je to i kvůli papírovým věcem," řekla Super.cz Simona Krainová.

Na zimu v teple se těší. Zařízenou už má i školu, kam její synové v Puerto Plata nastoupí. "Kluci budou chodit do školy v Čechách i v Dominikáně. Tam nastupují do španělsko-anglické školy," prozrazuje modelka.

"Je tam velmi dobré školství, jsou tam zahraniční školy, kvalitní. Napůl bude jejich výuka ve španělštině a napůl v angličtině. Uvidíme, jak to tam dětem půjde. Bude to pro ně zátěžová zkouška. Oni mají ale stejně nastavenou hlavu jako my s Karlem. Když člověk nic nezkusí, nic nezažije. Jdou v našich šlépějích," vysvětluje.

"Je to pro ně dobré, naučí se jazyky, budou v jiné zemi. Těším se se na to, máme tam úžasnou komunitu Čechů. Cítím se tam jako doma," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám