Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její postavu vnadné sekretářky Květušky v seriálu Volha diváci zbožňovali. Není divu, že herečka Aneta Krejčíková (33) jásala hodně nahlas, když Volha na Českém lvu sesbírala celkem pět ocenění včetně těch hereckých pro kolegy Kryštofa Hádka (42) a Tomáše Jeřábka. Ten převzal ceny za oba.

Skoro jsme litovali, že cenu pro Kryštofa nepřebírala ona, protože vypadala velmi dekorativně. „Ale to vůbec nevadí, myslím, že Tomina se toho zhostil velmi originálně a krásně,“ mínila herečka, s níž jsme v našem videu na natáčení Volhy, kdy hrála naposledy ještě se „starou“ postavou, zavzpomínali.

Nyní herečka předvedla svoji dokonalou figuru po úpravě ňader v rudých šatech s hlubokým dekoltem. „Vybrala jsem si šaty na Instagramu u Ponerů a pak si pro ně došla. Věděla jsem, že mi sednou,“ uvedla Aneta s tím, že se cítila skvěle. Prozradila i recept na štíhlou postavu.

„Nebyla jsem letos na žádném plese, tak si to tady užívám. Mám čerstvě po premiéře Války Roseových na Fidlovačce, tak si užívám volný čas bez zkoušení. Je fajn být na chvilku mezi lidmi a potkat se se starými známými,“ pochvalovala si herečka, kterou doprovázela její sestra Kateřina. Ta je tanečnice a nejsou si skoro podobné. „Ale opravdu máme oba rodiče stejné,“ ujistila nás Kateřina Krejčíková, kterou budeme moct vidět tančit třeba v připravovaném muzikálu Zlatovláska v Hudebním divadle Karlín.

Reklama

Další články

Načítám