Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aneta Krejčíková na sebe nedávno strhla veškerou pozornost, protože přiznala, že podstoupila úpravu poprsí. Navíc se jí podařilo shodit i přebytečná kila, a tak není divu, že na filmové premiéře zazářila.

Na lichotky o vzhledu ale reagovala velmi pokorně. „Děkuji, ale to dělá ta tmavá barva,“ červenala se herečka.

K úsměvu měla navíc další důvod. Jen pár hodin před premiérou překonala další zdravotní problém, který ji po dlouhé bolesti zad trápil. „Před dvěma dny mě strašně bolela krční páteř, to jsem ale nějak rozhýbala, ani jsem nemusela za fyzioterapeutem. To se nahrnulo všechno dohromady, tedy nedostatek spánku, nedostatek zdravého pohybu. Moc bych si přála pravidelně cvičit. Je to velmi důležité, abychom to tělo nenutili tahat všechno nesprávnými svaly. Je to pak hned znát,“ pokračovala Aneta během rozhovoru pro Super.cz.

My si společně povídali na červeném koberci na premiéře filmu Tajemství a smysl života, a tak jsme jí název filmu položili jako otázku. Tedy co to pro ni znamená? „Asi neustálé hledání rovnováhy, štěstí, klidu. To si myslím, že je smysl života,“ odpověděla usměvavá herečka.

Reklama

Další články

Načítám