Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na předávání cen Český slavík Agáta Hanychová (38) nedorazila, i když na ně měla připravené šaty. „Váhala jsem, jestli si je nemám vzít dneska, ale asi by mi je někdo přišlápl,“ vysvětlovala na openingu baru, kam dorazila jako na první společenskou událost se staronovým partnerem Miroslavem Dopitou (39).

Okamžitě na sebe strhli veškerou pozornost médií, ze které byl Mirek trochu nervózní. Společný rozhovor s Agátou před kamerou odmítl, ale fotografům spolu pózovali ostošest. „I já jsem v šoku, kolik vás tady je,“ připustila Agáta, které to seklo v outfitu s odhaleným břichem, který jí vybrala sestra Kordula Stropnická (18). „Už se nemohla koukat na to, jak mě všichni kvůli oblečení pomlouvají,“ vysvětlovala Agáta.

S Mirkem jim to prý ve staronovém vztahu klape, ale tvrdí, že společnou domácnost nesdílejí. „Často se navštěvujeme, ale ještě spolu úplně nežijeme. Myslím, že už jsem si odvykla žít s mužem, občas potřebujeme každý svůj prostor. Ale jsme spolu často,“ upřesnila Agáta s tím, že Mirek zastane i některé povinnosti, jako je doprava jejich společného syna Kryšpína na kroužky. Jen dceru Miu prý mrzí, že ona svého tátu na rozdíl od brášky doma nemá. „Říkala, jestli by příští rok nemohl Kuba. Zeptám se ho,“ zažertovala Agáta na konto exmanžela Jakuba Prachaře (40).

Reklama

Další články

Načítám