Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) zpříjemnila svým „holčičkám“ sobotu krátkým živým vysíláním, které je na jejích sociálních sítích jedním z nejoblíbenějších kontentů.

Fanynky opět zajímaly spousty věcí. A také se zeptaly, zda bude nadále přidávat příspěvky na její druhý účet „Agata family“, kde se sledujícími sdílí o něco podrobněji život maminky tří dětí i například s tipy na výlety, které další maminky oceňují.

„Příspěvky budou, ale moc to nestíhám, mám teď strašně práce. A když byl na výletě s dětmi Mirek, tak se nenatáčeli,“ prozradila Agáta se slovy, že ona sama také aktuálně hledá tipy na výlety. Zároveň se svěřila, že jí bývalý manžel, oblíbený herec Jakub Prachař (40) zakázal ukazovat dceru Miu na sociálních sítích.

„Ještě do toho se tatínek číslo dvě taky pomátl a nesmím dávat Miu na Instagram. Nekomentuju, tady pán, který nonstop pracuje. Místo toho, aby s ní byl, tak je s ní chůva a klade si takové podmínky. Je to prostě d*bil, to jsem neřekla tohle slovo. Tak tam Mia teď nemůže být. A točit výlet s Kryšpínem, kterému je dvanáct. No, nevím,“ řekla Agáta Hanychová, které také bývalý partner Jaromír Soukup (55) zakázal ukazovat jejich několikaměsíční dceru Rozárku.

Reklama

Další články

Načítám