Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy seriálů Zlatá labuť a Metoda Markovič: Hojer Adam VaculaAdam Mišík (27) mají spoustu nadšených fanoušků a hlavně fanynek, kterým nic neunikne. Bohužel ani to, co by možná mělo. Svoje o tom vědí tvůrci dobové love story i napínavé kriminálky, kteří narazili na nečekaný problém.

Zraky pozorných divaček a diváků se upřely například na tetování hlavního hrdiny. Není tajemstvím, že představitel Petra Kučery má nejednu ozdobu, z nichž některé už se v záběrech Zlaté labutě několikrát objevily. A právě to je ten problém.

„Že ho jednou v záběru nechali s tetováním? V té době je dost nereálné, že by tato sorta lidí něco takového měla,“ usoudila divačka Hana, která nabyla dojmu, že v tomto směru tvůrci docela přestřelili.

Na přetřes přišly i další věci. Třeba příliš upravený zevnějšek dalšího z hrdinů seriálu Metoda Markovič: Hojer. V tomto případě to schytal známý zpěvák, který válí nejen na pódiu, ale i před kamerou.

„Mně třeba vadí vytrhané a nabarvené obočí u Mišíka, to v té době nejspíš také nebylo,“ nechala se slyšet Yvona.

Jestli se na něčem diváci shodnou, pak na tom, že oba zmíněné seriály se náramně podařily a je radost se na ně dívat. Proto je docela škoda, že tvůrci podcenili detaily a měli za to, že nad nimi kritičtí fanoušci mávnou rukou.

Reklama

Další články

Načítám