Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdrastičtější scénu zažila v seriálu Metoda Markovič: Hojer herečka Sára Rychlíková. V roli členky kriminalistického týmu ztvárnila figurantku, kterou při rekonstrukci jednoho ze svých činů sériový vrah v podání Petra Uhlíka málem uškrtil.

„Dablérku jsem opravdu neměla, to je asi vidět. Vznikla tam nějaká herecká pravda, bylo to upřímné, strašně citlivé, náročné a hodně mi to dalo,“ řekla Super.cz Sára, které se téma znásilnění a následných vražd žen dotklo, žádnou vzpomínku na vlastní zážitek nebo zkušenost někoho blízkého ale naštěstí nemá. „Je to strašné a děje se to furt,“ konstatovala mladá herečka.

Pobavili jsme se i na téma, jak si sama nastavuje hranici ve styku s muži, aby nedocházelo k něčemu, co si nepřeje. „Dřív jsem to moc neuměla, ale končilo to naštěstí nějakými slovními narážkami. Ale i tak to bylo nepříjemné. Párkrát se mi stalo, že na mě někdo sáhl, aniž bych chtěla. Ale stačilo říct, že si to nepřeju. Muži to pak berou jako nějaké raněné ego. Aspoň to tak na mě působí. Ale myslím, že každá musíme promluvit, a rázně,“ svěřila se.

Sára je milovnicí procházek, nerada jezdí hromadnou dopravou. Ale rozmýšlí si, v jakou denní dobu a kam vyrazí. „Rodiče a prarodiče mě na to upozorňují, že by to nemuselo být úplně bezpečné. Ale myslím, že už vím, kudy úplně nechodit, třeba přes noční Prahu. Ale asi se tomu úplně nedá vyhnout a je úplně jedno, jak je člověk oblečený a kolik je hodin. Někdy se bojím i na Národní třídě v Praze a není to večer. A když jsem byla například v Paříži, věděla jsem, že sama po deváté hodině už někam nemůžu,“ vyprávěla.

Reklama

Další články

Načítám