Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obrazovky se vrací třetí a tentokrát už závěrečná řada seriálu Zlatá labuť. Diváci se tak opět mohou těšit na Adama Vaculu, Kristýnu Ryšku (38), Hanu Kusnjerovou, Jaroslava Plesla nebo Simonu Lewandowskou. Dějem z prostředí obchodního domu, jehož chod naruší válka, zamíchají také nové postavy.

Divačky jistě bude zajímat, kdo zaplní srdce fešáka Petra v podání Adama Vaculy. Jeho láska Bára (Marta Dancingerová) prchla za hranice, Petr zůstává sám s novorozeným synem Edou, kterému maminka Markéta (Barbora Bočková) zemřela po porodu.

Dějem pořádně zamíchá postava nové ředitelky Zlaté labutě Toni Adamové, kterou ztvárňuje půvabná herečka Šárka Krausová (37). Hned u jedné z prvních scén to vypadá, že to mezi ní a Petrem pořádně zajiskří. Na jejich vzájemnou chemii se podívejte ve videoukázce.

„Toni je Češka, ale dlouhá léta žila ve Francii, takže má v sobě takové francouzské kouzlo. Je to postava, která je lehce tajemná, a myslím si, že by měla diváka lehce tahat za nos a nechat ho hádat, jestli je pozitivní, nebo negativní. Tak doufám, že se nám to podaří,“ poodkryla Krausová svou roli.

Kochání se nad malým Edou ale nebude mít dlouhého trvání, hned v prvním díle totiž dojde k jeho únosu. Diváci nepřijdou ani o postavu nelítostného plukovníka Grubera v podání Jaroslava Plesla, jemuž se na konci série pomstila nekompromisní Irena (Kristýna Ryška). Gruber je ale zpět i s nevyřízenými účty…

Reklama

Další články

Načítám