Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Panenka Barbie v záři reflektorů debutuje na červeném koberci a přehlídkovém mole. Pro její dokonalou postavu byly vytvořeny dokonalé šaty. Z návrhu na papíře se z jednoho dětského pokoje přenesly do ateliéru půvabné české návrhářky Ivany Mentlové, která jim doslova vdechla život.

Panenka Barbie se pyšní novými šaty, navrženými sympatickou vítězkou soutěže Barbie návrhářka, teprve dvanáctiletou Magdalenou Pernickou. Nové šatičky jí pomohla doladit přední česká návrhářka Ivana Mentlová, která se ve světě módy profiluje již řadu let. Panenka snů Barbie tak splnila sen jedné z českých holčiček, které se do soutěže začátkem letošního roku přihlásily.

Moderně střižené šatičky ožily v ateliéru talentované Ivany Mentlové, která tak umožnila Magdalence nahlédnout do světa módního návrhářství a více jí toto prostředí přiblížit.

„Krátké koktejlové šaty jsou z ledově modrého hedvábí. Horní díl šatů na jedno rameno je tvarován z boku černými vsadkami, které formují postavu a byly typickým prvkem jedné z mých kolekcí. S Magdalenou se mi na jejich výrobě spolupracovalo hezky, je to milé děvče, které navrhování baví. Líbilo se mi, že si nechala poradit, ale zároveň si stála za svým," komentuje projekt Barbie návrhářka Ivana Mentlová.

„Když jsem se dozvěděla o výhře v soutěži Barbie návrhářka, byla jsem velice překvapená a zároveň i nadšená. S návrhářkou, paní Ivanou Mentlovou se mi dobře spolupracovalo a dárky, které jsem dostala, se mi moc líbily," usmívala se vítězka soutěže Magdalena Pernická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám