Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za velkou louží žije už pár let, v Česku ani na Slovensku se na ni ale nezapomíná. Zuzana Belohorcová (48) právě dráždí mužské smysly na snímcích Filipa Matušínského. Ten s někdejší učitelkou sexu z pořadu Peříčko nafotil sexy fotky v plavkách na pláži. Na lokaci nemusel celý tým odjíždět daleko, fotilo se nedaleko Zuzanina domu na legendární pláži South Beach.

„Focení se Zuzkou proběhlo v úžasné atmosféře v bazénu u domu, kde Zuzana bydlí a na pláži South Pointe Beach, která je odtud asi čtyři minuty chůze,” komentoval spolupráci se sexy blondýnou český reklamní fotograf, před jehož objektivem často stojí známé osobnosti.

Belohorcová na Floridě vyznává kult těla, ostatně jako většina místních obyvatel. Před pár lety nechala chirurgicky upravit poprsí a pravidelně trénuje s trenérem či kamarádkami na kruhových trénincích. Před objektivem fotoaparátu se tedy nestyděla.

„Zuzka naprosto fyzicky popírá svůj věk a pro nás fotografy je vždy mnohem jednodušší, když fotíme někoho s tak skvělou a vysportovanou postavou a umí tak skvěle a přirozeně pózovat,” říká Filip Matušínský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám