Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě cen Anděl se zpěvačka Debbi (30) ve společnosti moc často neobjevuje. Na pražské módní dny vyrazila a po letech vyvedla i svoji půvabnou maminku Olinu. „Ta si to užije daleko víc než manžel, který stejně nemohl,“ vysvětlovala.

„Mamka má z naší rodiny největší smysl pro design, módu a všechno kolem toho, tak to pro ni bude zážitek. Má i svůj obchod, kde má krásné látkové stěny a nábytek,“ doplnila Debbi, která je sama v módě spíš konzervativní a na výstřelky si nepotrpí. Nejraději chodí v černé.

„Ve skříni mám ještě nějakou béžovou, možná šedou. A pak tedy růžové sportovní mikiny. S výběrem oblečení na natáčení klipů nebo na jevišti mi často pomáhal Dušan Chrástek, když jsem chtěla trochu extravagance. Ale to jsou pódiové outfity, které bych normálně asi nenosila,“ svěřila s tím, že se nebrání nakupování v řetězcích, ale ani u návrhářů, kde pak základní model doladí.

Baví ji i tvorba mladých českých designérů, proto na návštěvu Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku zvolila právě večer, kdy své modely předváděli nadějní studenti designu. „Nevím, jestli se tím nechám úplně inspirovat, protože je to hodně crazy, ale doufám, že mamka jo,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám