Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už je jasné, že novou pohádkou letošních Vánoc bude nové dílo Karla Janáka Nejlepší přítel. Po roli v pohádce Tři bratři si další pohádkovou roli střihne Zdeněk Piškula (25), vedle kterého se objeví půvabná slovenská herečka slovenská herečka Kristína Svarinská.

Půvabná slovenská herečka je ráda, že si roli princezny stihla zahrát ještě před třicátými narozeninami. Na tiskové konferenci České televize jsme se jí ptali, jestli bylo vždy jejím snem zahrát si princeznu. „Nijak extrémně jsem o tom nepřemýšlela, ale je pravda, že asi v koutku duše každá žena sní o tom, že jednou potká svého prince,” říká Kristína. Toho svého prince prý herečka v soukromém životě už potkala. „Doufám, že jsem ho našla. Zatím ale ještě nejsem vdaná, ale myslím si, že v dnešní době není nutné vztah hned zpečeťovat oficiálně,” říká.

Na natáčení dojížděla Kristína ze Slovenska a tak to pro ni bylo ještě o něco náročnější než pro druhé, i tak si to užila. „Bylo to roztomilé natáčení. Točili jsme na velmi zajímavých místech. Pro mě jako pro Slovenku bylo zajímavé vidět vaši zemi zase z jiné perspektivy,” říká Svarinská.

Na tiskovce bylo zjevné, že se Kristína během natáčení spřátelila se Zdeňkem Piškulou. První setkání ale prý probíhalo dost rozpačitě. „Když jsme se poprvé potkali na kamerových zkouškách a spustila jsem na něj slovenštinu, byl ze mě vystrašený. Mezi námi je přece jen deset let rozdíl. Myslím si, že si na to ale zvykl,” směje se Kristína Svarinská, která se objevila v řadě slovenských seriálů a údajně se v roli Slovenky brzy objeví i v nějakém českém.

Reklama

Další články

Načítám