Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá Bobbi Brown byla v sobotu v ranních hodinách nalezena bez známek života v koupelně svého domu v Roswellu v Georgii. Dceru Whitney Houston a Bobbyho Browna našel tváří dolů ve vaně plné vody její manžel Nick Gordon s jejich známým. Přivolaným lékařům se podařilo ji oživit a přepravit do nemocnice North Fulton Hospital, kde byla uvedena do umělého spánku.

Podle zdroje servetu TMZ se výrazně snížila činnost jejího mozku, utrpěla rovněž otoky mozku. „Nevypadá to dobře,“ cituje Entertainment Tonight jejího známého, který zároveň uvedl, že se vzhledem k datu úmrtí její matky nejedná o náhodu. Za pár dní to totiž budou tři roky, co stejným způsobem zemřela její matka Whitney Houston (†48), jež se předávkovala v hotelu v Beverly Hills a byla nalezena ve vaně již mrtvá.

Deprese se prý u Bobbi po smrti matky prohloubily. U nemocničního lůžka s ní stále zůstává její otec a rodinný přítel Tyler Perry. Známé osobnosti jako La Toya Jackson, Missy Elliott a další vyjadřují podporu jak Brownovi, tak jeho hospitalizované dceři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám