Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních letech Veronika Kopřivová (33) společenské akce příliš nevyhledává. Svůj čas věnuje malé dceři, práci a je nejčastěji doma. Po letech však kývla na nabídku objevit se opět na přehlídce, v rámci příprav si vyzkoušela také šaty, ve kterých před lety zářila po boku Jaromíra Jágra.

Romantické blankytně modré květinové šaty Veronika oblékla v roce 2016 na zahájení karlovarského filmového festivalu, kam doprovodila svého tehdejšího partnera. „Trochu jsem se bála, že se do nich nevejdu. Přeci jen je to osm let, jsou to archivní šaty, které jsem tenkrát vynesla. Cítím se v nich pořád jako víla, nezdá se to, je to osm let a byla jsem taková holčička,“ svěřila se Super.cz Kopřivová na zkoušce.

Veronika bude jednou z hvězd připravované přehlídky ateliéru Poner a oblékne obdobu tohoto modelu. „Pořádají velkou fashion show na Letné, strašně se těším. Je to po dlouhé době akce, na kterou půjdu, protože jsem spíš v ústraní,“ prozradila nám Kopřivová, která společenské akce příliš v oblibě nemá. „Celkově jsem je cíleně nevyhledávala. A když už jsem někam šla, tak pracovně. Přehlídku jsem nešla několik let a spíš jedu rodinný život, práci… a jsem většinou doma,“ svěřila se Veronika s tím, že by model, který je schovaný, jednou ráda viděla na své holčičce.

„Šaty nejsou prodejné, tak jsem nadhodila návrh, že jednou by je mohla mít dcera třeba na maturiťák, když se jí budou líbit,“ řekla nám Veronika, která s dcerou Ellou velmi ráda cestuje. „Teď jsme se vrátily z Dubaje, chtěly jsme se někde ohřát. Teď letí malá s tatínkem pryč, tak jsem si říkala, že to taky využiju s kamarádkou a taky odletím,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám