Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice ze StarDance Veronika Lálová (32) si odletěla spravit náladu do Spojených arabských emirátů. „Měla jsem možnost na týden vycestovat a chvilku nemyslet na to, co nás všechny pohlcuje,“ řekla Super.cz specialistka na sambu, která se i díky mistrovskému vrtění zadečkem protančila s hercem Zdeňkem Piškulou (25) k vítězství ve StarDance.

Lálová už stihla fanoušky potěšit svou vytancovanou figurou v bikinách. „Opravdu nemám ráda zimu a sníh, takže jsem vděčná, že jsem mohla načerpat trochu pozitivní energie, myslím, že ji budu potřebovat. Přeji si, aby byl svět opět v pořádku a každý mohl naplno dělat to, co ho baví a živí,“ říká tanečnice, jež kvůli koronavirovým opatřením nemohla naplno vykonávat svou práci.

„Covid zasáhl skoro všechny profese, takže i pro mě je tohle období dost těžké. Miluji být mezi lidmi, vystupovat, učit tanec a cestovat,“ říká Lálová, která se nové době musela chtě nechtě přizpůsobit.

„V době covidové vyučuji tanec online, je to náročné, ale jsem hrdá na všechny své svěřence, že to zvládli a užili jsme si to i takto. S dětmi jsme nacvičili vánoční tanec. Také jsem jednou dokonce vystupovala, bez publika samozřejmě. Jedna z nejtěžších show bez té energie od diváků,“ dodala Lálová, která si to i tak uměla užít. A teď už si dopřává relax na prosluněné pláži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám