Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá partnerka Jaromíra Jágra (52) Veronika Kopřivová (33) je těhotná. Ještě před dvěma týdny Super.cz tvrdila, že dítě s partnerem Mirkem Dubovickým nečekají, nyní šla s pravdou ven a chlubí se těhotenským bříškem.

"To už bych čekala snad šesté dítě, kdyby to byla pravda. Však já brzy ukážu zase ten můj pekáč buchet v plavkách a opět ukončím ty spekulace," odpověděla Veronika na nedávný dotaz Super.cz. Na pekáč buchet si teď bude muset nějakou dobu počkat.

Těhotenství odhalila na Maledivách, kde je momentálně na dovolené.

Den před Kopřivovou těhotenství také z Malediv oznámila Patricie Pagáčová (35), to možná Veroniku inspirovalo a rozhodla se ji následovat, aby nezůstala pozadu.

Kopřivová je v 21. týdnu těhotenství, tedy v 5. měsíci. "Budeme rodina. Nosím pod srdcem 21 týdnů náš poklad. Je to nádherný pocit, cítím se šťastně a požehnaně. Nesmírně se těším na novou životní roli, až budu máma. A s jistotou vím, že Mirek bude ten nejlepší táta, kterého jsem si mohla pro naše děťátko přát," napsala k fotce, kde ji partner drží za bříško.

Reklama

Další články

Načítám