Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řadu let ji živila její krása. Vše probíhalo jako v pohádce do momentu, než Kristýna Třešňáková vyrazila na večeři do vyhlášené restaurace kuchaře Nusreta Gökceho. Při ohňové show blogerka známá pod svým uměleckým jménem Týnuš Třešničková (28) utrpěla popáleniny na třetině těla, zejména v jeho horní části a v obličeji.

Hvězdička internetu musela podstoupit řadu zákroků a prožila mnoho bolesti. Přestože stopy po zranění jsou na jejím těle stále viditelné, neuzavřela se influencerka naštěstí do sebe, ale naopak se vrhla zpět do víru společnosti a začala svůj profil na sociální síti Instagram plnit novými postřehy ze světa módy a kosmetiky. Práce je přesně tím, co ji dělá šťastnou. Naposledy jsme Týnuš potkali na otevření nové parfumerie, kde dokonce rozdávala úsměvy fotografům. „Minulý týden jsem byla pozvaná na otvíračku nové parfumerie s kvalitními parfémy, které v ČR jen tak neseženete. Určitě taky zajděte očichat,“ vyzývá své sledovatele na Instagramu.

Týnuš si pro tuto příležitost oblékla tělový křivák, který sladila se stejně barevnými kozačkami nad kolena. Monochromatický vzhled doplňovala luxusní kabelka Saint Laurent a čepice s kšiltem.

Je úžasné ji vidět se opět smát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám