Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se těší, až si oddechne od předvánočního shonu. Modelka Tereza Maxová (52) se do poslední chvíle věnovala přípravám na vydání své knihy a také práci pro svou nadaci. "Spousta lidí má finanční problémy, nedávno jsme byli v Ostravě v azylovém domě, tak se snažíme pomoct aspoň před Vánoci," řekla Super.cz.

Teď už je ale čas na rodinu. "Letos odjíždíme na hory do Rakouska, ale ať jsme, kde jsme, vždycky máme tradiční české Vánoce. Všechno si bereme s sebou, včetně naší babičky, cukroví a receptu na bramborový salát. Pro nás je hlavně důležité, abychom byli společně," vyprávěla.

Nový rok už ale přivítá také s rodinou svého manžela Buraka v tureckém sídle Kaplankaya. "Tam je teď off sezóna, kdy je hrozně příjemně. Jezdíme na kole, objíždíme památky, chodíme na procházky. Hlavně jsou tam Burakovi rodiče, kteří už jsou starší, tak s nimi chceme být. Bude tam i moje maminka, přijede i bratr a samozřejmě z Londýna, kde studuje archeologii, také můj nejstarší Tobias, na kterého už se sourozenci Mína a Aiden těší. Bude veselo," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám