Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyhazovat peníze za drahé hračky? Tak tohle moderátorka Štěpánka Duchková (51)rozhodně neuznává. "Kluci rozbijí stejně úplně všechno a je úplně jedno, jak je to drahé," domnívá se. Ze začátku se prý snažila dětem vytvořit krásné prostředí, ale vzhledem k tomu, jací jsou její dvojčata raubíři, to vzdala.

Štěpánka sice okukovala krásný pokojíček na veletrhu designového zboží, ale to bylo tak všechno, co na dětském odpoledni v rámci akce Unique, Unique, dělala. "Nemá to smysl. Kluci mají doma hezký pokoj, laděný jako mořský svět, ale stejně si tam nehrají, jenom kramaří. Nejraději jsou v místnosti, která byla určena na šatnu a žádnou výzdobu nemá," svěřila.

A hračky? "To je to samé. Já už jim nic drahého nedávám. Nakupuju v tržnici nebo v čínském obchodě. Teď dostali telefonky, které jezdí a svítí a samozřejmě už vypadají jako z popelnice. Naštěstí stály pětačtyřicet korun, taková ztráta se dá snést lépe, než kdybych za ně dala pětistovku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám