Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo si dnes umí představit, že by jeho pubertální románky mohly přerůst v něco vážného. Talentovaný herec a komik Štěpán Kozub (28) to štěstí má a svou první velkou lásku z konzervatoře si vzal za ženu.

Jejich společné začátky provázelo několik bizarních a komických situací, jak už jsme u herce z tria Tři tygři zvyklí. „V 15 letech jsem měl 115 kilo, nosil jsem pestré barvy, tehdy frčel hip hop, zhlížel jsem se v gangsterech a nosil jsem dvě zlaté náušnice,“ zavzpomínal Kozub v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Předpokládal, že takhle svou vyvolenou neoslní, a tak se jednou o vánočních svátcích rozhodl s obezitou zatočit. Nakonec se mu to díky silné vůli a dobré motivaci podařilo a se smíchem tvrdí, že se s manželkou dali dohromady v období kolem 70 kil.

Z blondýnky Barbory byl tenkrát na konzervatoři úplně paf, avšak velké naděje si nedával. „Byla baletka a byla vždycky krásná, říkal jsem si, že nemám šanci. A myslel jsem si, že je lesba,“ překvapuje herec.

„Nosila obrovské kanady, roztrhané silonky, buřinku, měla krátké vlasy, nosila černé rtěnky a byla taková temná a mě to hrozně přitahovalo. Vyzvídal jsem od kamarádek, jak to má s orientací,“ přiznává. Nakonec se vše vyjasnilo, přeskočila jiskra a školní láska přerostla v manželství. Před rokem a půl přivítali na světě svého prvního potomka, dcerku Anežku.

Podívejte se v galerii, jakou krásku má doma Štěpán Kozub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám